ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

سمبوسه
.

کسب درآمد

.

سمبوسه

سمبوسه

KHABARNEWSS.IR  

 

این مطلب درسایت خبر نیوز, بروز ترین سایت خبری و مد وزیبایی است

مواد لازم برای تهیه سمبوسه با نان لواش 4 نفر : ( حدودا 12 عدد سمبوسه )
سیب زمینی 1 عدد متوسط
پیازچه و جعفری و گشنیز 100 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
یک عدد پیاز بزرگ
یک قاشق سر پر غذا خوری رب گوجه فرنگی
نان لواش تازه و نرم 6 عدد ( با هر لواش دوتا سمبوسه )
ادویه و زرد چوبه و نمک به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن گوشت و سیب زمینی و دست پیچ ها

( در نوع سنتی داخل نان را فقط با گشنیز خرد شده و سیب زمینی پر میکنند . در صورت تمایل و بسته به ذائقه یا سلیقه افراد میتوان برای داخل این دست پیچ از تخم مرغ آب پز و رنده شده یا خرد شده و هویج رنده شده و قارچ تفت داده شده و مغز گردو و از فلفل دلمه سبز و قرمز و نارنجی و زرشک هم استفاده کرد . میتوان به جای گوشت چرخ کرده با کالباس و یا سوسیس خرد شده و تفت داده شده و پنیر پیتزا داخل نان را پر نمود .

طرز تهیه :
سیب زمینی ها را مکعبی کوچک خرد کرده و سرخ کنید .گوشت را با نمک و ادویه و زرد چوبه و پیاز رنده شده مخلوط کرده و در روغن سرخ کرده و تفت دهید و کمی رب گوجه اضافه کنید وقتی پخت از روی شعله گاز بردارید . سبزیجات پاک کرده و شسته و ریز خرد شده را با گوشت و سیب زمینی سرخ شده مخلوط کنید و نمک و فلفل آنرا بچشید .لواش ها باید نرم باشند تا پاره و تکه تکه نشوند .اگر نان لواش شما ماشینی باشد بهتر است .گوشه خمیری و ضخیم لواش ها را با چاقو بگیرید و آن ها را بصورت مستطیل های دراز و باریک (حدود 10سانت در 25 سانت یا به دلخواه کمی کوچکتر یا بزرگتر ) در آورید .(پایین کامل شرح داده شده )

مواد برای سس :

نصف فنجان گشنیز ریز خرد شده سس آماده گوجه فرنگی یک فنجان یا یک لیوان پوره گوجه فرنگی سیر 2 حبه رنده شده سرکه 4/1 فنجان یا تمرهندی تازه ( قهوه ای روشن ) 4/1 بسته را در یک لیوان آب حل کرده و صاف کنید .در صورت تمایل برای معطر کردن سس مقدار کمی زیره و پودر یا عرق آویشن و کمی پودر تخم گشتیز میتوانید به آن اضافه نمایید .کمی نمک و فلفل اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید به طوریکه از سس گوجه فرنگی کمی رقیق تر باشد . میتوانید از سس ها و دیپ های دلخواه خود استفاده کنید .

 

طرز تهیه سمبوسه خانگی ساده و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا :
 
خمير يوفكا:  به تعداد لازم
 
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
 
پیاز خرد شده : 2 عدد
 
فلفل سبز دلمه اي : 1 عدد
 
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
 
پودر فلفل قرمز : يک دوم قاشق چايخوری
 
زنجفيل تازه : 1 قاشق چايخوری
 
سير له شده : 2 حبه
 
آب ليمو ترش : 2 قاشق سوپخوری
 
گشنيز تازه خرد شده : يک چهارم پيمانه
 
نعناي تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوري
 
روغن : به ميزان لازم
 
طرز تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

2  پياز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را بيفزاييد و مواد را با هم خوب مخلوط کنید

3 سير له شده، زنجفيل تازه رنده شده، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را افزوده و مواد را با ادویه ها خوب تفت دهید .در نهایت گشنيز ،نعنا و آب لیمو ترش را به مواد بيفزاييد و مواد را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید

4 یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، کمی که مواد سرد شد آنها را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم . سپس سمبوسه های آماده را  داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده  تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم  .

نظرات
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات شما رایتم : مرجع وبمستران ایرانی

خبر جدید

.

عکس بازیگران جدید

.

پوشاک جدید

آرشیو