close
متخصص ارتودنسی

سمبوسه

سمبوسه
شنبه 29 مهر 1396

یا مهدی .

جمهوری اسلامی ایران . . .

تبلیغات

تبلیغات

. .
موضوعات

موضوعات

سوالات امتحانی طرز تهیه غذا سالاد
خبری سرگرمی آرایش آموزش کامپیوتر و موبایل
دکوراسیون عکس های هنرمندان دنیای مد معرفی جدیدترین آثار فیلم و آهنگ در دنیا آموزش قلاب بافی و بافتنی
بیوگرافی
فروشگاه اینترنتی ما
جدیدترین وزیبا ترین عکس های حیوانات و پرندگان جدید
دانلود فیلم دانلود مداحی عکس بازیگران مرد عکس بازیگران زن عکس های ورزشکاران وخوانندگان دانلود آهنگ های جدید 95
. . . .

سمبوسه

سمبوسه

KHABARNEWSS.IR  

 

این مطلب درسایت خبر نیوز, بروز ترین سایت خبری و مد وزیبایی است

مواد لازم برای تهیه سمبوسه با نان لواش 4 نفر : ( حدودا 12 عدد سمبوسه )
سیب زمینی 1 عدد متوسط
پیازچه و جعفری و گشنیز 100 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
یک عدد پیاز بزرگ
یک قاشق سر پر غذا خوری رب گوجه فرنگی
نان لواش تازه و نرم 6 عدد ( با هر لواش دوتا سمبوسه )
ادویه و زرد چوبه و نمک به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن گوشت و سیب زمینی و دست پیچ ها

( در نوع سنتی داخل نان را فقط با گشنیز خرد شده و سیب زمینی پر میکنند . در صورت تمایل و بسته به ذائقه یا سلیقه افراد میتوان برای داخل این دست پیچ از تخم مرغ آب پز و رنده شده یا خرد شده و هویج رنده شده و قارچ تفت داده شده و مغز گردو و از فلفل دلمه سبز و قرمز و نارنجی و زرشک هم استفاده کرد . میتوان به جای گوشت چرخ کرده با کالباس و یا سوسیس خرد شده و تفت داده شده و پنیر پیتزا داخل نان را پر نمود .

طرز تهیه :
سیب زمینی ها را مکعبی کوچک خرد کرده و سرخ کنید .گوشت را با نمک و ادویه و زرد چوبه و پیاز رنده شده مخلوط کرده و در روغن سرخ کرده و تفت دهید و کمی رب گوجه اضافه کنید وقتی پخت از روی شعله گاز بردارید . سبزیجات پاک کرده و شسته و ریز خرد شده را با گوشت و سیب زمینی سرخ شده مخلوط کنید و نمک و فلفل آنرا بچشید .لواش ها باید نرم باشند تا پاره و تکه تکه نشوند .اگر نان لواش شما ماشینی باشد بهتر است .گوشه خمیری و ضخیم لواش ها را با چاقو بگیرید و آن ها را بصورت مستطیل های دراز و باریک (حدود 10سانت در 25 سانت یا به دلخواه کمی کوچکتر یا بزرگتر ) در آورید .(پایین کامل شرح داده شده )

مواد برای سس :

نصف فنجان گشنیز ریز خرد شده سس آماده گوجه فرنگی یک فنجان یا یک لیوان پوره گوجه فرنگی سیر 2 حبه رنده شده سرکه 4/1 فنجان یا تمرهندی تازه ( قهوه ای روشن ) 4/1 بسته را در یک لیوان آب حل کرده و صاف کنید .در صورت تمایل برای معطر کردن سس مقدار کمی زیره و پودر یا عرق آویشن و کمی پودر تخم گشتیز میتوانید به آن اضافه نمایید .کمی نمک و فلفل اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید به طوریکه از سس گوجه فرنگی کمی رقیق تر باشد . میتوانید از سس ها و دیپ های دلخواه خود استفاده کنید .

 

طرز تهیه سمبوسه خانگی ساده و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا :
 
خمير يوفكا:  به تعداد لازم
 
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
 
پیاز خرد شده : 2 عدد
 
فلفل سبز دلمه اي : 1 عدد
 
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
 
پودر فلفل قرمز : يک دوم قاشق چايخوری
 
زنجفيل تازه : 1 قاشق چايخوری
 
سير له شده : 2 حبه
 
آب ليمو ترش : 2 قاشق سوپخوری
 
گشنيز تازه خرد شده : يک چهارم پيمانه
 
نعناي تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوري
 
روغن : به ميزان لازم
 
طرز تهیه :

1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

2  پياز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را بيفزاييد و مواد را با هم خوب مخلوط کنید

3 سير له شده، زنجفيل تازه رنده شده، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را افزوده و مواد را با ادویه ها خوب تفت دهید .در نهایت گشنيز ،نعنا و آب لیمو ترش را به مواد بيفزاييد و مواد را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید

4 یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم ، سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده ( باید دونوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، کمی که مواد سرد شد آنها را داخل هر کدام از نوارها ریخته و نوار را به صورت سمبوسه می پیچیم . سپس سمبوسه های آماده را  داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده  تا خمیر ها طلایی شوند و یا آنها را در روغن سرخ می کنیم  .


  • تاریخ ارسال : ساعت:
  • نویسنده :

نظرات()

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

خبر جدید

.

عکس بازیگران جدید

.

پوشاک جدید

.
ورود کاربران

ورود کاربران

عضويت سريع

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

    درباره ما

      سال 95,سال 96,سال 1395,سایت خبرنیوز,دانلود عکس,,دانلود عکس 95,,عکس هنرمندان,عکس هنرمندان 95,عکس هنرمندان جدید,جدیدترین اخبار روز,سایت جدیدترین اخبار روز,جدیدترین اخبار روز در سال 95,نوروز 95,دانلود رایگان,خبر جدید,دانلود فیلم,خبر 95,خبر های داغ 95,بهترین سایت خبری,بهترین سایت خبری در سال 95,دانلود عکس full hd,دانلود عکس full hd جدید,مدل رنگ سال96,رنگ مو,رنگ مو 95,رنگ مو 1395,رنگ مو 96,رنگ مو 2017,رنگ مو 1396,سایت خبر نیوز

    کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به جدید 95 |جدیدترین اخبار روز در خبرنیوز|سال 95 شامل خبر، سرگرمی.مد و زیبایی ،آرایش و مو،دانلود بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.

    . . . .

    ابزار وبمستر

    Xبستن تبليغات
    Xبستن تبليغات