close
متخصص ارتودنسی

درمان قند خون|کاهش قند خون با مصرف این مواد غذایی

درمان قند خون|کاهش قند خون با مصرف این مواد غذایی
یکشنبه 03 بهمن 1395

یا مهدی .

جمهوری اسلامی ایران . . .

تبلیغات

تبلیغات

. .
موضوعات

موضوعات

سوالات امتحانی طرز تهیه غذا سالاد
خبری سرگرمی آرایش آموزش کامپیوتر و موبایل
دکوراسیون عکس های هنرمندان دنیای مد معرفی جدیدترین آثار فیلم و آهنگ در دنیا آموزش قلاب بافی و بافتنی
بیوگرافی
فروشگاه اینترنتی ما
جدیدترین وزیبا ترین عکس های حیوانات و پرندگان جدید
دانلود فیلم دانلود مداحی عکس بازیگران مرد عکس بازیگران زن عکس های ورزشکاران وخوانندگان دانلود آهنگ های جدید 95
. . . .

درمان قند خون|کاهش قند خون با مصرف این مواد غذایی

درمان قند خون|کاهش قند خون با مصرف این مواد غذایی

دیابت نوعی بیماری شایعی است که معمولا در مراحل پیشرفته قابل تشخیص می باشد.روشهای مختلفی برای کاهش قند خون و انواع دیابت وجود دارد که ساده ترین آنها استفاده از برخی مواد غذایی و خوراکی ها می باشد.

کاهش قند خون با مصرف این مواد غذایی

غذاهایی که باعث کاهش قند خون می شوند

غذایی که ما می خوریم هضم شده و به مواد مغذی ضروری از جمله گلوکز، که بدن می تواند از آنها بعنوان سوخت استفاده کند،تبدیل می شود.عمدتا هر چیزی که در بدن به گلوکز تجزیه شود قند خون را افزایش خواهد داد. 

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) گزارش می دهند که یک نفر از هر سه بزرگسال آمریکایی دارای پیش دیابت است.پیش دیابت زمانی رخ می دهد که قند خون شما بالاتر از نرمال باشد اما همانند مبتلایان به دیابت نباشد. از دست دادن وزن و افزایش تمرین، موثرترین راه برای جلوگیری از تبدیل شدن پیش دیابت به دیابت نوع 2 می باشد. اما مطالعات نشان می دهد که خوردن غذاهای خاص نیز ممکن است به کاهش قند خون کمک کند. 

ادویه خاص مواد غذایی، خوردن میوه های خاص و خوردن از نوع صحیح چربی ممکن است به شما در دفع دیابت کمک کند. در این مقاله یک لیست از اقلام سالم آورده می شود که شما باید به طور منظم به رژیم غذایی خود اضافه نمایید.

دارچین 

شما ممکن است به دارچین و شکر با هم بر روی نان تست فکر کنید اما دارچین در کاهش قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قوی است یک بررسی در سال 2011 از مطالعات متعددی نشان داد که هر دو دارچین کامل و عصاره دارچین سبب کاهشقند خون ناشتا می شود. 

یک بررسی در سال 2013 کشف کرد که دارچین سبب کاهش ( قند خون ناشتا، کلسترول تام، تری گلیسرید و کلسترول بد LDL می شود در حالی که کلسترول خوب HDL را بالا می برد. 

اما مراقب باشید چندین نوع مختلف از دارچین با تولید نتایج مختلف، وجود دارد . دارچین سایگون حاوی سطح بالایی از کومادین، رقیق کننده خون است دارچین سیلان ممکن است ایمن تر باشد اما مصرف دوز زیادی از دارچین می تواند خطرناک باشد قبل از شروع هر نوع مکمل یا طرح غذایی با دکتر خود صحبت نمایید. 

شنبلیله 

شنبلیله ادویه که معمولاً از برگ و دانه آن در مواد غذایی جنوب آسیا استفاده می شود و همانند یک مکمل برای مادران پرستار و در طیف گسترده ای از داروهای گیاهی استفاده می شود. 

یک بررسی مروری در سال 2013 روی مکمل های غذایی گیاهی نشان داد که شواهد قانع کننده وجود دارد که شنبلیله سطح قند خون را در افراد مبتلا به هر دو نوع دیابت نوع 1 و 2 و همچنین پیش دیابت کاهش می دهد.

مواد غذایی کاهش دهنده قند خون ، کاهش قند خون با غذا ، کاهش قند خون با خوراکی

فیبر موجود در دانه شنبلیله در کم کردن سرعت هضم کربوهیدرات ها موثر است این ممکن است اثر آن بر قند خون را توضیح دهد همچنین سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است شنبلیله را می توان به عنوان یک قرص، اما از آن نیز می توان به عنوان یک چای و یا اضافه شده به طیف گسترده ای از دستور العمل های غذایی خوشمزه استفاده کرد.

 
آوکادو و آجیل 

اسیدهای چرب تک اشباع ( MUFA ها ) از اجزای مهم برنامه غذایی قند خون سالم هستند MUFA ها مواد مغذی کلیدی در برخی غذاهای افسانه ای مانند آوکادو، آجیل و دانه ها، زیتون، کتان و روغن زیتون هستند. 

نشان داده شده است که آوکادو سبب کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک، یک گروه از بیماری ها از جمله دیابت می شود مطالعات در مقایسه یک رژیم غذایی با کربوهیدرات بالا با یک رژیم غذایی بالا در MUFA ها نشان داد که MUFA ها به طور متوسط سبب بهبود قند خون شده و مقاومت به انسولین را کاهش می دهند یک قسمت از پیش دیابت که سلول های بدن به انسولین پاسخ نمی دهد MUFAها نیز احساس رضایت پس از خوردن را افزایش می دهد و تاثیر سالم بر فشار خون و التهاب دارند.
مواد غذایی کاهش دهنده قند خون ، کاهش قند خون با خوراکی ، کاهش قند خون با تغذیه
 
سیر و پیاز 

سیر سال ها برای کاهش سطح کلسترول استفاده می شود اما آن وعده ی کاهش قند خون را نشان می دهد. مطالعه در سال 2006 در موش و مطالعه 2012 در خرگوش نشان داد که عصاره سیر ممکن است قند خون را پایین بیاورد. عصاره سیر میزان انسولین موجود در افراد مبتلا به دیابت را افزایش می دهد. 

مطالعات مشابه نشان داده است که پیاز نیز اثرات مثبتی بر کاهش قند خون دارد با وجود بوی بد سیر و پیاز در دهان، برای طعم غذا خوب است و معلوم است که آن بیش از حد برای شما خوب است پس برای سفارش پستو سیری حرکت نمایید سیر و چربی های تک اشباع در آجیل کاج برای قند خون شما خوب هستند.
 
گیلاس قرمز 

گیلاس، به خصوص گیلاس ترش و گیلاس شیرین تیره، پر از آنتروسیانین هستند در یک مطالعه در سال 2014نتیجه گرفتند که زنانی که رژیم غذایی با آنتروسیانین بالا خوردند سبب بهبود مقاومت به انسولین و سطوح پایین تر التهاب شد. 

مقاومت به انسولین، از کار صحیح انسولین برای کنترل قند خون در محدوده طبیعی جلوگیری می کند خوردن یک رژیم غذایی با آنتروسیانین بالا به معنی بهبود استفاده از انسولین و کاهش قند خون است

زغال اخته 

آنتروسیانین مواد مغذی هستند که در در گیاهان رنگارنگ به خصوص در میوه ها و سبزیجات پیدا شده اند آنها همچنین در چای، عسل، آجیل، روغن زیتون و حتی شکلات یافت می شود میوه های با پوست آبی، بنفش و یا قرمز دارای بالاترین غلظت هستندتمشک و زغال اخته بزرگترین منابع آنتروسیانین ها هستند.

مواد غذایی کاهش دهنده قند خون ، کاهش قند خون با تغذیه ، کاهش دیابت

 


همچنین زغال اخته یک منبع عالی از فیبر محلول و تعدادی از دیگر مواد مغذی مهم هستند در یک مطالعه در سال 2010 زغال اخته را به رژیم غذایی افراد چاق و دارای پیش دیابت اضافه کردند که تاخیر بیاندازد به حال گزارش شده است در یک زن و شوهر استفاده از اسموتی زغال اخته به مدت شش هفته روزانه ، حساسیت به انسولین را افزایش داده است. 

مواد مغذی موجود در زغال اخته نه تنها سبب بهبود حساسیت به انسولین می شود بلکه به طور مستقیم بعد از غذا روی قند خون تاثیر می گذارد آنتروسیانین ها آنزیم های گوارشی خاص مهار می کنند این هضم را کند می کند و از بالا رفتن قند خون بعد از وعده ی غذایی غنی از نشاسته جلوگیری می کند. 

یک قاشق مربا خوری سرکه

سرکه سیب برای مدت طولانی در محافل بهداشت مواد غذایی محبوب بوده است اسید استیک در سرکه آنزیم های خاص، در معده را کاهش می دهد. در مطالعه ای که در مراقبت از دیابت منتشر شده گزارش دادند که نوشیدن مخلوطی از سرکه سیب و آب قبل از غذا خوردن دارای مزایایی است این سبب افزایش حساسیت به انسولین و پیک قند خون را بعد از خوردن غذای نشاسته ای در افراد پیش دیابت، بخوبی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش می دهد. 

قهوه 

غذاهای متعدد دیگر - از دانه چیا تا جو، لیمو و سیب زمینی شیرین ممکن است برای کاهش سطح قند خون کمک کنند حتی یک مطالعه جدید نشان می دهد که افزایش مصرف یک فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را بیش از 10 درصد کاهش می دهد. 

اما مهم ترین راه برای جلوگیری از شروع دیابت اگر شما مقاومت به انسولین دارید از دست دادن وزن و ورزش است. با این حال، مقدار کمی دارچین در قهوه صبح و یک کاسه زغال اخته ممکن است یک راه خوب برای شروع روز شما باشد.

کاهش قند خون با مصرف این مواد غذایی

 
منبع : رژیم سلامتی-/ف

  • تاریخ ارسال : ساعت:
  • نویسنده :

نظرات()

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

خبر جدید

.

عکس بازیگران جدید

.

پوشاک جدید

.
ورود کاربران

ورود کاربران

عضويت سريع

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

    درباره ما

      سال 95,سال 96,سال 1395,سایت خبرنیوز,دانلود عکس,,دانلود عکس 95,,عکس هنرمندان,عکس هنرمندان 95,عکس هنرمندان جدید,جدیدترین اخبار روز,سایت جدیدترین اخبار روز,جدیدترین اخبار روز در سال 95,نوروز 95,دانلود رایگان,خبر جدید,دانلود فیلم,خبر 95,خبر های داغ 95,بهترین سایت خبری,بهترین سایت خبری در سال 95,دانلود عکس full hd,دانلود عکس full hd جدید,مدل رنگ سال96,رنگ مو,رنگ مو 95,رنگ مو 1395,رنگ مو 96,رنگ مو 2017,رنگ مو 1396,سایت خبر نیوز

    کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به جدید 95 |جدیدترین اخبار روز در خبرنیوز|سال 95 شامل خبر، سرگرمی.مد و زیبایی ،آرایش و مو،دانلود بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.

    . . . .

    ابزار وبمستر

    Xبستن تبليغات
    Xبستن تبليغات